Vendes per internet

Davant la nova situació econòmica, cal potenciar les vendes per internet.

Vendes per internet

Si la vostra empresa es planteja vendre els productes a travésd’internet, recordeu alguns d’aquests drets en matèria de desistiment de la venda i preu ofert.

  • El comprador disposa de 14 dies naturals des que rep el producte per a tornar-lo, però si abans no se l’ha informat d’aquest dret i de com el pot exercir, el termini és de 12 mesos des que vencen els 14 dies. Això sí, és el client qui s’ha de fer càrrec de les despeses de devolució, tret que el venedor els assumeixi voluntàriament (o si no l’ha informat que aquestes despeses van a càrrec seu).
  • Informeu del preu amb l’IVA inclòs. I no oblideu que la publicitat i condicions de venda dels vostres productes o serveis us vinculen amb el consumidor: per exemple, si per error publiqueu un preu inferior al desitjat i un client us fa una comanda, no el podreu cancel·lar unilateralment al·legant que hi va haver una equivocació.

No oblideu tampoc que les pàgines web han de complir una sèrie de requisits —avís legal, polítiques de cookies— i que, si veneu a destinataris d’altres països, existeixen unes regles especials en matèria d’IVA que s’han de conèixer per a evitar errors davant d'Hisenda.

 

Els nostre despatx us assessorarà sobre els requisits que heu de complir per a vendre per internet de manera segura.


Subscriu-te a la nostra newsletter